Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Martisor Dorohoian - Seara II_01

În a doua seară a festivalului „Mărțisor dorohoian” și ultima seară de concurs, piesele cîntate au alternat cu aplauzele spectatorilor încîntați de spectacolul de pe scenă. Cei peste 20 de concurenți au fost urmați de mini recitalul Mariei Crăciun, de piesa umoristică a celor de la „Lunaticii”, de dansul celor de la „Electric Purple” și de recitalul susținut de Gabriel Dorobanțu.

Conform reprezentanților juriului și cea de a doua seară de concurs a fost o reuniune a vocilor de calitate, care indiferent de vîrstă pot ajunge și la alte festivaluri de mare avengură. „Inițial, mi s-a părut că prima seară a avut vîrfuri mai mari, însă am auzit copii foarte buni și acum. Nu pot să dau acum nume, dar avem ceva foarte bun atît la categoria mică, cît și la cei mai mari”, a declarat Ionel Tudor, președintele juriului. Directorul Palatului Copiilor Botoșani, Marcel Dupu consideră că seara a fost una reușită datorită concurenților deosebiți. „Spectatorii au reacționat ca atare atunci cînd a fost cazul, prin aplauze. Cu siguranță este o ediție mult mai bună față de cea de anul trecut avînd în vedere și numărul net superior al concurenților prezenți.”

Oficialitățile județene, încîntate de spectacol

În sală au fost prezente și oficialități ale județului Botoșani, printre care și Mihai Țîbuleac, președintele Consiliului Județean(CJ), deputatul Andrei Dolineaschi și Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi. Aceștia au apreciat prestațiile concurenților și consideră că festivalul este o șansă pentru tinerii dornici de afirmare. „Cred că s-au prezentat foarte bine, cu interpretare deosebită și cu texte de asemenea impresionante. Îmi place că sînt interpreți din toate categoriile de vîrstă și din multe zone ale țării ceea ce demonstrează că într-adevăr acest festival are întindere națională și se ridică la un standard”, a declarat Mihai Țîbuleac, președintele CJ. Deputatul Andrei Dolineaschi s-a arătat mulțumit de interesul  arătat de participanți și a declarat că speră să audă de ei și la festivaluri de talie internațională.

„Pe mine mă bucură că sînt mulți în special la categoria juniori, foarte mulți dintre ei sînt talentați și cred că un astfel de festival este ținut cu mari sacrificii și datorită unei implicări puternice a oamenilor din Dorohoi. Apreciez și faptul că au venit și concurenți din Republica Moldova pentru a-și demonstra valoarea și pentru a face o punte cultural-artistică între cele două țări înfrățite prin limbă, istorie și prin cultură.”

„Copiii au fost minunați, însă din păcate pe scenă se vede foarte puțin din munca lor  de zi de zi. De fiecare dată toate concursurile și festivalurile din Dorohoi au fost apreciate prin acuratețea rezultatelor și a opiniilor celor din juriu. De asemenea, mă bucur că în aceste zile deosebite oamenii care au plăcerea sa urmărească tinerele talentele sînt prezenți în sală”, a adăugat ing. Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Seara a fost încheiată de Gabriel Dorobanțu care a catalogat prezența sa la Dorohoi ca fiind „un prilej de bucurie” și a ales să cînte melodii în special pentru îndrăgostiți. Ultima seară a festivalului va avea loc astăzi, 4 martie începînd cu ora 17.00. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)

Vezi Galerie FOTO Completă! Click AICI!









Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Martisor Dorohoian - Seara II_01Martisor Dorohoian - Seara II_02Martisor Dorohoian - Seara II_03Martisor Dorohoian - Seara II_04Martisor Dorohoian - Seara II_05Martisor Dorohoian - Seara II_06Martisor Dorohoian - Seara II_07Martisor Dorohoian - Seara II_08Martisor Dorohoian - Seara II_09Martisor Dorohoian - Seara II_10Martisor Dorohoian - Seara II_11Martisor Dorohoian - Seara II_12Martisor Dorohoian - Seara II_13Martisor Dorohoian - Seara II_14Martisor Dorohoian - Seara II_15Martisor Dorohoian - Seara II_16Martisor Dorohoian - Seara II_17Martisor Dorohoian - Seara II_18Martisor Dorohoian - Seara II_19Martisor Dorohoian - Seara II_20
DorohoiNews.ro, 04-03-2012

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

05.03.2012 la 11:15

"Maistre" Dorobantu, intr-adevar cultura si valoarea trebuie sprijinite, nu play back-istii. Nu aveai ce sa mai canti dupa Maria Craciun. Ea a constituit apogeul si recitalul adevarat din a doua seara. Ar fi trebuit sa ai onoarea si demnitatea de a nu mai urca pe scena cu play-back-ul de doi lei! Iar dorohoienii sa invete sa respecte muzica adevarata, nu falsul. Play-back-ul este un fals, un furt. Se fura impresia oamenilor ca se canta. Nu oameni buni! Sa spunem un "NU!" raspicat nonvalorilor care vin si ne iau de prosti! Iar daca te plangi "maistre" Dorobantu ca nu prea esti invitat, sa stii ca oamenii destepti nici n-or sa te invite vreodata. Si acum intrebarea : "Cu cat ai fost remunerat pentru aceasta bataie de joc?" Ai vazut cati oameni au parasit sala cand au vazut ca faci play back?

05.03.2012 la 07:24

TRUPA DE DANS FARA SINCRONIZARE SI COSTUME CARE LASA DE DORIT.TREBUIE LUCRAT LA COSTUME SI COAFURA.MULT SUCCES!

04.03.2012 la 20:43

HMM ! CEL MAI SLAB FESTIVAL VAZUT !

04.03.2012 la 18:05

Cam multa vorbarie scheciul Lunaticilor, uneori frizand penibilul, superba Maria Craciun, evident playback-ul lui Dorobantu, frumos organizat festivalul.

04.03.2012 la 16:23

daca nu stii ce e ala un dans modern de ce spui niste afirmatii care nu sunt adevarate.Este foarte multa munca depusa de toti cei care danseaza,sau canta. Dansul este cu totul altceva decat un meci de fotbal. Felicitari Electric Purple si nu puneti la suflet rautatile unor oameni.

04.03.2012 la 15:07

Din cate am vazut aseara a dansat si Forever Dance. Dar nu vad nimic scris aici .:);)

04.03.2012 la 12:02

Totul a fost frumos pana la playback-ul lui Dorobantu. Pacat!

04.03.2012 la 10:52

Domnisoarele de la "Electric Purple" dau impresia ca se pregatesc de un meci de fotbal, isi fac antrenamentul.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Casă bătrânească și teren în Dorohoi

Casă bătrânească și teren în Dorohoi
Proprietatea se afla in Dorohoi, cartier Trestiana, strada Ardeal si este compusa din casa bătrânească ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro